Our Work - Conservatory Upgrade

Glass Space Conservatory Upgrade

A space that can be enjoyed morning, noon and night, all year round

Conservatory case study

A tired old PVCu conservatory to the rear of this Victorian property was in real need of replacement. Our client wanted a modern alternative, so it was out with the old and in with an elegant aluminium Anthracite Grey glass room.

After meetings with our client, we provided designs, ideas and inspiration which led to the final project specification.

Brickwork was removed from the corner, a steel post was introduced to create more light and bring a new element of design. New electrics were installed and a fresh plaster finish was given to the walls.

This result was a space that can be enjoyed morning, noon and night, all year round. The addition of our integral blind system also added a little privacy.

Similar Projects
Conservatory feature image
Conservatory Upgrade
A space that can be enjoyed morning, noon and night, all year round
Get Your Free Quote Today